• Starts in 4 weeks

Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

 • 0 followers
 • Art

Upcoming dates

 • April 25th, 2023 to April 25th, 2023
 • June 6th, 2023 to June 6th, 2023
 • July 18th, 2023 to July 18th, 2023
 • August 29th, 2023 to August 29th, 2023
 • October 10th, 2023 to October 10th, 2023

Description

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Event hosted by

 • 3200 Kirkham St, San Francisco, CA 94122, USA

Similar

Similar to Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

© All rights reserved 2023. WeSpeak Global

 • Home
 • Explore
 • Places
 • Events
 • Jobs
 • Communities
 • People
 • Login
 • Sign up
 • Privacy Policy
 • Terms and conditions